Rabobank Clubkascampagne 2015: stem op het Bachkoor Brabant

Beste zangers en vrienden van het Bachkoor Brabant,

We hopen dat u genoten heeft van de uitvoeringen van de Johannes en/of de Matthäus Passion uitgevoerd door het Bachkoor Brabant in de afgelopen periode.

Bent u lid van Rabobank Breda-Ulvenhout-Bavel-Prinsenbeek, dan kunt u stemmen op het Bachkoor Brabant voor de clubkascampagne. Iedere stem is geld waard. Alle leden van de Rabobank hebben op donderdag 2 april een persoonlijke stemcode per post ontvangen waarmee ze tot en met dinsdag 14 april 2015 via de website van de Rabobank hun stem uit kunnen brengen op de vereniging van hun keuze.

Als lid krijgt u vijf stemmen die u kunt uitbrengen op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Dit is de link naar de stemwebsite:www.rabobank.nl/breda

Zegt het voort in uw vriendenkring.
Probeer zoveel mogelijk mensen te laten stemmen op het Bachkoor Brabant.

In de stemmodule kunt u zoeken op dorp/wijk, op naam van de club of op soort club. Ook kunt u zien wat de clubs met het opgehaalde geld willen gaan verwezenlijken onder ‘bestedingsdoel’. Zo kunt u goed afwegen wie uw stem krijgt. Het Bachkoor Brabant gaat het geld gebruiken voor de uitvoering van 18 december 2015, deMariavespers van Claudio Monteverdi.

Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag (€ 60.000) gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Vorig jaar was iedere stem ruim twee euro waard. Zorg dat u uw stem niet verloren laat gaan en steun het Bachkoor Brabant!

Bachkoor Brabant Matthäus Passion

Bachkoor Brabant Matthäus Passion

Concentratie voorafgaand aan de uitvoering van de Matthäus Passion op 1 april in Oudenbosch

Over BachkoorBrabant

Het Bachkoor Brabant wordt elk jaar na audities samengesteld uit jonge, getalenteerde én ervaren amateurkoristen uit Noord-Brabant en Vlaanderen. Dit zorgt voor kwalitatief goede en gebalanceerde uitvoeringen. Door deze werkwijze is het ook mogelijk om de juiste zangers bij het juiste project te betrekken. Het Bachkoor Brabant houdt zich projectmatig bezig met het uitvoeren van Bachs koormuziek zoals de Matthäus Passion (sinds 1993) en de Johannes Passion. Daarnaast staan er regelmatig koorwerken van componisten die een muziekhistorische relatie met Bach hebben op het programma.
Dit bericht werd geplaatst in Bachkoor Brabant en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s