Optreden Bachkoor Brabant bij hoofdsponsor 19 januari 2014

Alweer voor de vijfde keer, een lustrum dus, zal het Bachkoor Brabant voorafgaande aan een lezing over rouwverwerking een kort concert verzorgen in de aula van onze hoofdsponsor Zuylen Uitvaartverzorging.

De lezing van zondag 19 januari 2014, uitgesproken door Jacinta van Harteveld heeft als titel “Leven in het zicht van de dood als iemand van wie je houdt sterft.”

Bachkoor Brabant zal voornamelijk koralen uit zowel de Johannes als Matthäus Passion van J.S. Bach ten gehore brengen tijdens dit optreden.

Zuylen Uitvaartverzorging organiseert deze lezingencyclus voor de 14e keer. Dit keer is de titel van de cyclus ‘Wie weet van het laatste afscheid, weet meer van het leven’.

Vanaf 13 uur is de zaal open. De aanvangstijd van het concert is 13.30 uur en de lezing begint om 14.00 uur.
Het adres is Tuinzigtlaan 11 4813 XH Breda

Concert en lezing zijn vrij te bezoeken maar in verband met het beschikbare aantal plaatsen wil men graag weten hoeveel mensen er komen. U kunt zich telefonisch aanmelden via het telefoonnummer van Zuylen Uitvaartverzorging:  076 – 521 68 77.

Bekijk hier de folder over de lezingencyclus op de website van Zuylen Uitvaartverzorging.
Voor meer informatie over het concert zie onze website op de pagina sponsors.

Het Bachkoor Brabant onder leiding van Geert van den Dungen heeft Bachs Johannes en Matthäus Passion op de concertagenda staan. Op zondag 6 april de Johannes Passion in de Martinuskerk in Breda Princenhage. De Matthäus Passion wordt drie keer uitgevoerd van 14 tot en met 16 april in zowel Breda als Oudenbosch (2 maal).

Toegangskaarten voor de Johannes Passion zijn te bestellen door te mailen naar het Bachkoor Brabant. In de voorverkoop is de prijs van de kaarten € 22,5o inclusief programmaboekje. Aan de kerk € 25.

Het Bachkoor Brabant bij het optreden voor Zuylen Uitvaartverzorging in januari 2013

Het Bachkoor Brabant bij het optreden voor Zuylen Uitvaartverzorging in januari 2013

Over BachkoorBrabant

Het Bachkoor Brabant wordt elk jaar na audities samengesteld uit jonge, getalenteerde én ervaren amateurkoristen uit Noord-Brabant en Vlaanderen. Dit zorgt voor kwalitatief goede en gebalanceerde uitvoeringen. Door deze werkwijze is het ook mogelijk om de juiste zangers bij het juiste project te betrekken. Het Bachkoor Brabant houdt zich projectmatig bezig met het uitvoeren van Bachs koormuziek zoals de Matthäus Passion (sinds 1993) en de Johannes Passion. Daarnaast staan er regelmatig koorwerken van componisten die een muziekhistorische relatie met Bach hebben op het programma.
Dit bericht werd geplaatst in Bachkoor Brabant, Concert Bachkoor Brabant en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s