Auditie doen bij het Bachkoor Brabant

Het Bachkoor Brabant is een projectkoor.
Dat betekent dat het koor ieder jaar opnieuw door dirigent Geert van den Dungen wordt samengesteld nadat de belangstellenden auditie hebben gedaan.
In 2014 zal er voor het eerst een auditieavond worden gereserveerd voor zangers die nog niet eerder hebben geauditeerd bij het Bachkoor Brabant.

De auditie bestaat uit een test waaruit moet blijken of de kandidaat een gezonde zangstem heeft, vertrouwd is met muzieknotatie en gevoel heeft voor ritme en melodie.

Johann Sebastiaan Bach

Johann Sebastiaan Bach

De audities voor het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden in april en mei 2014. Voor nieuwe belangstellenden is 23 april 2014 gereserveerd, tussen 19 en 22 uur in de Waalse Kerk Breda. Elke auditie duurt ongeveer tien minuten en ze worden ingepland op volgorde van binnenkomst.

Heb je belangstelling, heb je meer informatie nodig of wil je auditie doen? Neem dan contact op met Bachkoor Brabant.

Over BachkoorBrabant

Het Bachkoor Brabant wordt elk jaar na audities samengesteld uit jonge, getalenteerde én ervaren amateurkoristen uit Noord-Brabant en Vlaanderen. Dit zorgt voor kwalitatief goede en gebalanceerde uitvoeringen. Door deze werkwijze is het ook mogelijk om de juiste zangers bij het juiste project te betrekken. Het Bachkoor Brabant houdt zich projectmatig bezig met het uitvoeren van Bachs koormuziek zoals de Matthäus Passion (sinds 1993) en de Johannes Passion. Daarnaast staan er regelmatig koorwerken van componisten die een muziekhistorische relatie met Bach hebben op het programma.
Dit bericht werd geplaatst in Bachkoor Brabant, Concert Bachkoor Brabant en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s